Eseménynaptár

 

Keresés 

 

 

 

 

 

 

 

 

Események

Legközelebbiek

Teljes archívum

Események

5. Családi Sportnap

Esemény
2017. április 22, 09:00:00 - 2017. április 22, 20:00:00 | Alsónémedi Sportcsarnok

2017. április 22-én került ötödjére megrendezésre településünkön az Alsónémedi Családi Sportnap az Alsónémedi Községért Közalapítvány Kuratóriuma, az Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskoláért Közalapítvány Kuratóriuma és Szegváriné Kulinyák Veronika szervezésében. Az eseményre korhatár nélkül vártuk az érdeklődő, sportolni vágyó lakosokat.

A reggeli megnyitó után közös bemelegítéssel kezdődött a nap, majd 5 helyszínen egymással párhuzamosan folytak a különböző bemutatók, sportolási lehetőségek.

 

A délelőtt során kifejezetten a gyerekekre koncentráltunk, zenés ébresztő, gömbfoci, floorball bajnokság, foci kupa, kézműves foglalkozás várta a kicsiket. A legkisebbek az anyukák hátán, illetve pocakjukban élhették át a mozgás örömét a Maminbaba Hordozós latin fitness bemutatón.

A délelőttöt finom gulyásleves ebéd zárta, melyet a Kockamalac Bisztró készített el számunkra, eredeti gulyáságyúban.

13 órától elkezdődött a délutáni szekció, ahol a gyerekek mellett a felnőttek is kellemesen elfáradhattak a számukra kedvező sportágakban. A Starlight Dance Club bemutatója után gerinc torna, jóga, aerobic, zumba, meridian torna, Sanda kung-fu, ritmikus gimnasztika, Power Plate edzések alkalmával sportolhattak a résztvevők, illetve bemutató edzést tartottak az ASE utánpótlás kézilabda csapatai, a Harcias Amazonok amatőr kézilabda csapat, a Némedi Traktors amatőr kosárlabda csapat és a NYWYG Íjász és Hagyományőrző Egyesület is. Az aulában eközben a gyerekek tömött sorokban jelentkeztek a NERF szivacslövő játékra, ahol a célzási képességüket tudták fejleszteni.

A sportnap résztvevői egész nap gyűjthették a pecséteket az egyes helyszíneken, igazolva az adott óra teljesítését. A legtöbb pecsétet gyűjtők között a szervezők értékes ajándékokat sorsoltak ki.

A tartalmas napot hagyományszerűen a Fut a Falu zárta, ahol a versenyzők a települést körbefutva összemérhették egymással gyorsaságukat. Az első befutók futócipőt, illetve vándorkupát nyerhettek. A nap végén mindenki jólesően elfáradva térhetett haza.

Az Alsónémedi Községért Közalapítvány Kuratóriuma és a szervező csapat nevében köszönöm mindenkinek, hogy részvételével emelte rendezvényünk színvonalát, látogatottságát, és külön köszönet azon támogatóknak, akik anyagi vagy egyéb hozzájárulásukkal lehetővé tették, hogy ilyen színes és tartalmas napot szervezhessünk Alsónémedi lakosai számára. Bízom benne, hogy jövőre ismét sok önfeledt örömöt tudunk majd varázsolni a következő sportnap részvevői arcára!

 

Dr. Nagy Vilmos

a Kuratórium elnöke

 

 

 

(fotók: Juhász Zsófia Vanessza és György Péter)

Események

Legközelebbiek

Teljes archívum

Keresés 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alsónémedi Nagyközség – © 2010-2022 minden jog fentartva – oldaltérkép