Eseménynaptár

 

Keresés



 


 

 

 

 

 

 

Aktuális híreink

A teljes listához

Hírek

Archívum havi bontásban (2017-11)

#back_to_full_archives

A Katolikus Karitász felhívása

| 2017.11.28. 12:42:24 | Önkormányzat

F E L H Í V Á S

A Katolikus Karitász helyi szervezete értesíti a lakosságot, hogy a templombelső felújításának befejezéséig  nem tudnak raktározni a Szent Imre Közösségi Ház pincehelyiségében.

A visszaköltözésig így a rászorultak egyéni megkeresését szorgalmazzák. Ehhez várják -  vallási hovatartozás nélkül - az Önök jelzéseit a 06-30/334-2229-es telefonszámra, hogy el tudjanak jutni minden valóban szükséget szenvedőhöz, de fogadják a jelzéseket úgy a rászorulók személyét, mint az adományokat illetően a Katolikus Karitász Alsónémedi Szervezete facebook oldalán, ill. a karitasz.asonemedi@gmail.com címre is.

Amennyiben úgy ítélik meg, hogy környezetükben segítségre szoruló személyek élnek, úgy kérjük jelezzék azt a szervezet részére fenti elérhetőségeken.

A közelgő ünnepek és a téli időjárás miatt különösen fontos az egymásra való odafigyelés.

Címkék: Karitász

Tovább

FELHÍVÁS

| 2017.11.02. 16:19:11 | Önkormányzat

Dr. Tarcali Gábor elnök úr levelére hivatkozással ezúton tájékoztatom, hogy a Földművelésügyi Minisztérium akciót indít a lejárt szavatosságú régi, elsősorban történelminek nevezhető növényvédő szer hulladékok térítésmentes begyűjtésére és megsemmisíttetésére, mely elhatározás e probléma megoldására üdvözlendő, hiszen Magyarország érdeke, hogy megszabadulhassunk ezektől a veszélyes növényvédő szer hulladék tételektől.

Címkék:

Tovább olvasom

Aktuális híreink

A teljes listához

Keresés



 


 

 

 

 

 

 

Alsónémedi Nagyközség – © 2010-2019 minden jog fentartva – oldaltérkép