Eseménynaptár

 

Keresés
 


 

 

 

 

 

 

Aktuális híreink

A teljes listához

Címkefelhő

adószámla (2), állás (13), álláshirdetés (3), bevallás (4), Bursa Hungarica (2), busz (2), csalók (2), csőtörés (3), dtkh (3), egyeztetés (3), elbír (3), felsőoktatás (3), fogászat (3), fogorvos (5), föld (2), gépjárműadó (2), gyál (4), háziorvos (3), hész (4), hirdetmény (3), hivatal (6), hulladék (9), iskola (6), katasztrófavédelem (3), kéményseprő (2), kérdőív (5), kerékpárút (3), koronavírus (13), nav (16), népszavazás (3), ócsa (3), okmányiroda (7), orvos (6), őstermelő (3), pályázat (12), pénzügy (2), rendelés (8), rendelet (2), sárga (3), szelektív (6), szja (6), tájékoztatás (3), támogatás (4), tartozás (3), ügyfélfogadás (7), ügyfélszolgálat (4), vállalkozó (2), védőoltás (6), videó (3), víz (6)

Hírek

Archívum havi bontásban (2021-06)

#back_to_full_archives

Igazgatási szünet

| 2021.06.30. 10:41:28 | Önkormányzat

Az Alsónémedi Polgármesteri Hivatalban
2021. július 5-9. között igazgatási szünet lesz,
a Hivatal zárva tart!

Megértésüket köszönjük!

A Járási Hivatal hétfői ügyfélszolgálata a Polgármesteri Hivatalban meg lesz tartva!

Címkék:

Tovább

Mai háziorvosi rendelés változása!

| 2021.06.30. 08:00:34 | Önkormányzat

Dr. Deutsch Judit háziorvos

június 30-án 17 óráig rendel!

Címkék:

Tovább

NAV hírek - Több mint másfél millióan kapnak értesítést a NAV-tól

| 2021.06.28. 12:57:32 | Önkormányzat

Június végétől október végéig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több mint másfél millió magánszemélynek, egyéni vállalkozónak küld értesítést az adószámla egyenlegéről. A küldemény elején mindenki megtalálja a számára legfontosabb információt: kell-e fizetnie, illetve igényelhet-e vissza.

Adószámlája egyenlegéről értesítést csak az kap, akinek legalább egy adónemen ötezer forintnál több tartozása, vagy ezer forintnál több túlfizetése van. Erről az ügyfélkapuval rendelkezőknek a tárhelyükre tájékoztató levelet küld a NAV, akinek nincs ügyfélkapuja, azoknak postán adószámla-kivonat érkezik. A kivonat mellett késedelmipótlék-értesítőt is kapnak azok, akik fizetési kötelezettségüket tavaly nem, vagy csak késedelmesen teljesítették, és emiatt ötezer forintot elérő pótlékuk keletkezett.

Az adószámla aktuális állapota a NAV elektronikus ügyintézési felületén is bármikor megtekinthető, az eBEV portálon a Szolgáltatások > Adószámla és pótlékadatok > Adószámla funkciónál. Az adószámla adatok értelmezésében és az egyes teendőkben a NAV honlapján elérhető ADÓSZÁMLA információs oldalon további segítség található. Az elektronikus lekérdezés menetét az oldalon megtalálható lekérdezési segédlet mutatja be.

A tavalyi évre felszámított pótlék a Szolgáltatások > Adószámla és pótlékadatok > Pótlék-levezetés funkcióval kérdezhető le. Erre a magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak 2021. július 28-tól lesz lehetőségük.

A tartozást a magánszemélyek, egyéni vállalkozók átutalással, bankkártyával (pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek csak korlátozottan), csekken, vagy adott esetben a túlfizetés átvezetésével is megfizethetik. A befizetési módokban a NAV honlapján, a Szolgáltatások > Számlaszámok útvonalon elérhető, Ki hogyan fizethet a NAV-nak?” című tájékoztatás, és a 35. számú, Bankkártyás adófizetés című információs füzet segít részletesebben.

A túlfizetés kiutalása, vagy tartozásra átvezetése kizárólag a NAV honlapjáról letölthető, 2117-es Átvezetés és kiutalási kérelem az adószámlán mutatkozó túlfizetéshez elnevezésű nyomtatványon kezdeményezhető.

 Nemzeti Adó- és Vámhivatal

 

Címkék:

Tovább

KÖNYVTÁR ÚJ NYITVATARTÁSA

| 2021.06.24. 08:46:50 | Önkormányzat

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

 

Címkék:

Tovább

PÁRAKAPU A DÓZSA GYÖRGY TÉREN

| 2021.06.24. 08:33:08 | Önkormányzat

A mai naptól a Művelődési Ház előtt - a platánfa alatt - párakapu működik. Szeretettel várjuk azokat, akik a faluban járva szeretnének kicsit felfrissülni.

 

https://fb.watch/6jUMslwJC7/

Címkék:

Tovább

FALUGAZDÁSZ ÜGYFÉLFOGADÁSA

| 2021.06.24. 08:14:41 | Önkormányzat

Értesítjük a tisztelt Gazdákat, hogy a Falugazdász újra tart ügyfélfogadást Alsónémedin a Művelődési Házban. Bejárat a Vörösmarty utca felől.

Az épületbe kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy léphet be, ennek hiányában egyeztetés és ügyintézés lebonyolítása végett hívja telefonon a Falugazdászt!

A járványügyi szabályok betartása az ügyintézés alatt is kötelező!

Ügyfélfogadás:
HÉTFŐ: 8.00-12.00
KEDD: 13.00-16.30
SZERDA: 8.00-12.00
CSÜTÖRTÖK: nincs ügyfélfogadás
PÉNTEK: 8.00-12.00

TELEFONSZÁM: Boity Orsolya, 06/30-428-2442

Címkék:

Tovább

Fogorvosi rendelés változása!

| 2021.06.24. 08:09:11 | Önkormányzat

2021. július 01-07-ig szabadság miatt nem lesz fogorvosi rendelés!

 

Helyettesítés: Dr. Drahos Ildikó, Bugyi, Sport utca 3.

A Doktornő csak bejelentkezéssel fogadja a betegeket: 06-29-347-013 vagy a 0670-264-6272-es számon!

Címkék:

Tovább

Köztisztviselők Napja

| 2021.06.22. 09:01:35 | Önkormányzat

2021. július 01-jén a Polgármesteri Hivatal zárva tart!

Címkék:

Tovább

Változás a háziorvosi rendeléseknél

| 2021.06.21. 14:05:30 | Önkormányzat

A rendelések első órájában bejelentkezés nélkül jöhet, akinek halaszthatatlan panasza, vagy elintézni valója van, a többi páciens pedig időpontra (természetesen mindeki ellátásra kerül és mindenkinek biztosítanak időpontot).

A recept kérések telefonon, vagy az alább megjelölt e-mail címeken lehetségesek:

Dr. Deutsch Judit: rendelo.nemedi@gmail.com 

Dr. Papp Zsolt: pzsoltdr@gmail.com 

A lázas, felső légúti panaszos, köhögős, hasmenéses betegek továbbra se keressék fel a rendelőt, telefonon egyeztessenek a további eljárásról.

Köszönettel: a Felnőtt Háziorvosok

 


Címkék:

Tovább

Emlékezzünk együtt!

| 2021.06.18. 08:49:16 | Önkormányzat

Címkék:

Tovább

Július 01-02-i háziorvosi rendelés és oltás

| 2021.06.18. 08:35:03 | Önkormányzat

Július 1. - Semmelweis Napon nincs rendelés, csak ügyelet!

A gyógyszertár is zárva lesz!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Július 2. – Csak dr. Deutsch Judit háziorvos rendel és tart készenlétet 12-16 óra között!

Ezen a napon a Doktornőnél oltás is lesz, így kéri csak sürgős esetben keressék Őt!

Címkék:

Tovább

A koronavírussal kapcsolatosan csak a fontos információk jelennek meg címoldalunkon!

| 2021.06.17. 07:43:53 | Önkormányzat

A maszk viselése közterületen már nem kötelező!

KORONAVÍRUS JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁSOK AZ ALÁBBI HONLAPON OLVASHATÓK:  https://koronavirus.gov.hu/

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 

GYERMEKEK COVID OLTÁSÁRÓL
TÁJÉKOZTATÁS SZÜLŐKNEK

LETÖLTÉS

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 

Az oltottak száma naponta növekszik, háziorvosaink is folyamatosan oltanak!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Koronavírus elleni oltásra történő időpontfoglalás:

https://www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp

 LETÖLTHETŐ TÁJÉKOZTATÁSOK ÉS NYILATKOZAT:

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS VÉDŐOLTÁSRÓL ALSÓNÉMEDI
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ PFIZER
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ MODERNA
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ ASTRAZENECA
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ SZPUTNYIK
HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT
HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT PFIZER

Címkék:

Tovább

A NAV-nál történő gépjárműadóval kapcsolatos ügyintézésről

| 2021.06.16. 15:14:03 | Önkormányzat

 

Többen kérdezték, ezért megkerestem a NAV-ot, melyre az alábbi tájékoztatást kaptam.

Akik eddig még valamilyen oknál fogva nem kapták meg a 2021. évtől fizetendő gépjárműadóra a határozatot, azok az alábbi elérhetőségeken keresztül jelezhetik ezt a NAV felé:

- Ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek e-Papír.on: https://epapír.gov.hu

- Személyesen az ügyfélszolgálaton keresztül.

   Ügyfélszolgálat-kereső: https://nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg

- Postai úton: NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága 1397 Budapest, PF:535.

- Telefonon a NAV Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző rendszerén (ÜCC) keresztül, belföldről a 80/20-21-22-es, külföldről a +36 (1) 441-9600-as telefonszámon.

Az ÜCC hétfőtől csütörtökig 8 óra 30 perctől 16 óráig, valamint pénteken 8 óra 30 perctől 13 óra 30 percig hívható. Az ÜCC használatához ügyfél-azonosító számmal vagy Részleges Kódú Telefonos Azonosítással (RKTA) kell rendelkezni.

Ügyfél-azonosító szám a TEL jelű nyomtatványon igényelhető, amit a NAV-hoz személyesen vagy a KÜNY tárhelyen (Ügyfélkapun) keresztül lehet benyújtani.

Amennyiben az ÜCC rendszert nem saját ügyében kívánja használni, abban az esetben az „EGYKE Egységes Képviseleti adatlap az állami adó- és vámhatóság előtt intézhető ügyek tekintetében az állandó képviseleti jogosultság bejelentéséhez” benyújtása is szükséges.

Felhívom a figyelmüket, hogy a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) található 95. számú információs füzet részletes tájékoztatást ad a gépjárműadó 2021-es változásairól, az adó megfizetésének módjairól és a gépjárműadó-mentességről, valamint az adózók a gépjárműadó megfizetésével kapcsolatos kérdéseire a NAV honlapján kihelyezett Gyakori ismételt kérdések (GYIK) menüpontban is választ kaphatnak (a bal oldali menüsor alján, a Kapcsolat ikon felett).

Tájékoztatom továbbá arról Önöket, hogy az elektronikus kapcsolattartásra kötelezett adózók részére a NAV elektronikus úton továbbította Ügyfélkapun vagy Cégkapun keresztül a gépjárműadó fizetési kötelezettségről szóló határozatot.

Azon adózók részére, akik elektronikus kapcsolattartásra nem kötelezettek, a Magyar Postán keresztül került megküldésre a határozat.

Abban az esetben, ha az adózó az év teljes időszakában mentesül a gépjárműadó alól és nincs fizetendő adója, a NAV nem küldött határozatot a mentességben részesülő adózók részére.

A meghatalmazott képviselővel rendelkező adózók esetében a NAV a határozatot a meghatalmazott képviselő részére kézbesítette.

Akik még nem kaptak határozatot, azok a fenti elérhetőségek valamelyikén keresztül vegye fel a kapcsolatot a NAV-val, mert ha a tartozás az egy évi adótételt meghaladja, és a közúti közlekedési nyilvántartásban újabb adóalanyt a közlekedési igazgatási hatóság nem tüntetett fel, az adóhatóság kezdeményezheti a gépjárművek forgalomból való kivonását. Ezen felül a lejárt esedékességű adókkal kapcsolatban a behajtási eljárás megindítását.

                                                                                  Dencsik Pálné

                                                                                              Adóügyi főmunkatárs

 

 

Címkék:

Tovább

Platánok apignomóniás betegsége elleni injektálása

| 2021.06.10. 15:55:39 | Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Önkormányzatunk megbízásából a Garden Fasorfenntartó Kft. megkezdte a Platánsor Árpád utca és Temető közötti szakaszán, valamint a Temető parkolójában lévő platánfák csipkéspoloska és a platánok apignomóniás betegsége elleni injektálását. Ezen munkálatokkal párhuzamosan a megbízott cég növényorvosi szakértelemmel rendelkező munkatárs irányítása mellett a téli időszakban az 5. sz. főút űrszelvény-tisztítása során csonkolt ágakat szakszerűen visszavágja és megfelelő sebkezelő szerrel a vágási felületet lekezeli.

A közeljövőben várható a Platánsor ugyanezen szakaszán a fák egyedi azonosítóval történő ellátása és vizuális állapotfelmérése. Az állapotfelmérés eredményét rögzítő dokumentáció alapján a Képviselő-testület által a költségvetésben biztosított összeg felhasználásával a fákon szükséges ápolási munkálatokat is el fogjuk végeztetni.

 

Címkék:

Tovább

Szúnyogok elleni földi kémiai védekezés

| 2021.06.10. 08:25:07 | Önkormányzat

Alsónémedin a szúnyogok elleni földi kémiai védekezés 
2021. június 17-én csütörtökön kerül elvégzésre.

/Eső esetén a védekezés 2021. június 18-án pénteken lesz./

A szúnyoggyérítés melegködölő gép alkalmazásával, járműről történik. Az irtószer Deltasect Plus 1,2 ULV . A gyérítést a csillagászati napnyugtát követően ( kb. 20.30. óra), a késő esti órákban fogják végezni.
A készítmény melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik. Felhívjuk a méhtartók figyelmét, hogy zárják el a méheket ez időre. Amennyiben felhívják a polgármesteri hivatalban a 06 30 547-1246 telefonszámot, egyeztetni tudunk a méhek jelenlegi helyét illetően és a gyérítést végző vállalkozó azt a területet el fogja kerülni a méhek védelme érdekében.

Címkék:

Tovább

Trianon megemlékezés videófelvétel

| 2021.06.09. 10:31:59 | Önkormányzat

TRIANONI MEGEMLÉKEZÉSRŐL KÉSZÜLT VIDEÓFELVÉTEL MEGTEKINTÉSE ITT:

https://www.youtube.com/watch?v=EX9GQePPd1g

Címkék:

Tovább

Alsónémediről - Pannónia kincsei kiadvány 2021

| 2021.06.08. 15:16:56 | Önkormányzat

ALSÓNÉMEDIRŐL A 16-17. OLDALON OLVASHATNAK AZ ÉRDEKLŐDŐK!

http://pannoniakincsei.hu/2021-pest-megye-magazin/

 

http://www.pestmegye.hu/hirek-altalanos/4393-megjelent-a-pest-megye-magazin-2?fbclid=IwAR3RxmDOaPy_M2i9lDiuXmpBlaC2m67RIXMMFFKpH10wi6iQ5Lovss1iOEE

Címkék:

Tovább

KÖSZÖNET PEDAGÓGUSAINKNAK

| 2021.06.06. 11:00:11 | Önkormányzat

Köszöntő megtekintése:

https://www.youtube.com/watch?v=W7V-po6LnJ4

Fantázia Művészeti Iskola Alsónémedi 2021

Címkék:

Tovább

Trianoni megemlékezés

| 2021.06.02. 13:56:23 | Önkormányzat

Címkék:

Tovább

Aktuális híreink

A teljes listához

Címkefelhő

adószámla (2), állás (13), álláshirdetés (3), bevallás (4), Bursa Hungarica (2), busz (2), csalók (2), csőtörés (3), dtkh (3), egyeztetés (3), elbír (3), felsőoktatás (3), fogászat (3), fogorvos (5), föld (2), gépjárműadó (2), gyál (4), háziorvos (3), hész (4), hirdetmény (3), hivatal (6), hulladék (9), iskola (6), katasztrófavédelem (3), kéményseprő (2), kérdőív (5), kerékpárút (3), koronavírus (13), nav (16), népszavazás (3), ócsa (3), okmányiroda (7), orvos (6), őstermelő (3), pályázat (12), pénzügy (2), rendelés (8), rendelet (2), sárga (3), szelektív (6), szja (6), tájékoztatás (3), támogatás (4), tartozás (3), ügyfélfogadás (7), ügyfélszolgálat (4), vállalkozó (2), védőoltás (6), videó (3), víz (6)

Keresés
 


 

 

 

 

 

 

Alsónémedi Nagyközség – © 2010-2022 minden jog fentartva – oldaltérkép