Eseménynaptár

 

Keresés
 


 

 

 

 

 

 

Öntött gumiburkolatos sportpálya kialakítása

a 4/2012. (III.1.) BM rendelet 3. Iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás alcímen elnyert

106151. szerződésszámú támogatáshoz

A kivitelezés összes költsége: 22.678.175 Ft

Ebből pályázati támogatás: 18 000 000 Ft

 

Alsónémedi Nagyközség Önkormányzata a 2012. november 29-én aláírt Támogatási Szerződés szerint megvalósította a tervezett többfunkciós gumiburkolatú sportpályát a Nagygödör téren.

A közbeszerzési eljárás 2013. február 8-án indult meg, az alábbi cégek felkérésével:

  1. Barizs Kert Kft. (Ócsa)
  2. Sport-Bau Trade Kft. (Miskolc)
  3. E-Sport Management Kft. (Budapest)

Ajánlatot a Barizs Kert Kft. és a Sport-Bau Trade Kft. adott be.

A közbeszerzési eljárás sikeres volt, a győztes cég a Sport-Bau Kft. lett, így az önkormányzat velük kötötte meg a szerződést a kivitelezésre.

A műszaki ellenőri munkával Rasztik Róbert egyéni vállalkozó lett megbízva.

A kivitelezés 2013. március 18-án megkezdődött, az átadás-átvétel 2013. június 5-én megtörtént. 

A sportpálya ünnepélyes átadására 2013. június 8-án egy sportnap keretében került sor. Délelőtt megszerveztük a helyi kispályás labdarúgó csapatok részvételével az Önkormányzati Kupát, melyet vándorkupaként a jövőben minden évben meg kívánunk szervezni. A Kupa eredményhirdetésére és az ünnepélyes átadásra délután került sor Pánczél Károly országgyűlési képviselő és dr. Juhász István olimpiai bajnok labdarúgó, településünk lakója részvételével. A pálya átadása után további sportbemutatókra, versenyekre került sor.

Az önkormányzat jelen pályázati vállalásán túl egy ivókutat és kerékpártárolókat létesített a Nagygödör téren, továbbá megbízási szerződést kötött a pálya felügyeletére, gondnoki teendőinek ellátására, továbbá felkérte a Polgárőr Egyesületet a rendszeres ellenőrzésre, a közterület-felügyelő munkaidejét úgy módosította, hogy az esti órákban és a hétvégén is megoldható legyen a rendszeres jelenlét.

A felújított sportpálya a 2012. szeptemberében önerőből megépített játszótérrel együtt a település igen látogatott és magas színvonalú közösségi tere lett, mely a jövőben nagyon jól szolgálhatja az utánpótlás- és szabadidősportot, valamint jól kiegészíti az iskolai és óvodai mozgásos tevékenységeket. A sportpályán a labdarúgáson kívül kézilabda, röplabda, tenisz, tollas, mediball gyakorlására is lehetőség van.

Keresés
 


 

 

 

 

 

 

Alsónémedi Nagyközség – © 2010-2021 minden jog fentartva – oldaltérkép