A jégpálya nyitvatartási rendjének enyhe időjárás miatti módosítása

2022-02-04 | Önkormányzat

Kedves Korcsolyázók! Kedves Gyerekek!

 

Az enyhe időjárás miatt kénytelenek vagyunk a jégpálya nyitvatartási rendjét módosítani, mert a hőmérséklet emelkedése miatt hamar vizesedik a pálya. Ez pedig nem csak a jeget roncsolja, hanem elesés esetén a ruházat vizes lesz, így a pálya nyitvatartásának korlátozásával vigyázunk rátok, hogy a ruhátok ne legyen vizes.

Ezért pénteken naplemente után, 17 órától 20 óráig lehet korizniSzombaton és vasárnap délelőtt 10 órától 13 óráig, majd délután 17 órától 20 óráig várunk benneteket!

A jövő hétre vonatkozó nyitvatartási időt az önkormányzati Facebook oldalon figyeljék, figyeljétek! https://www.facebook.com/alsonemedi/

Jó szórakozást!!!

Kapcsolódó hírek

2021-08-16

Szúnyogok elleni földi kémiai védekezés

Alsónémedin a szúnyogok elleni földi kémiai védekezés 2021. június 17-én csütörtökön kerül elvégzésre.

2022-03-04

Innen tudhatja meg, mennyi gépjárműadót kell fizetnie

Február közepe óta érkeznek az autósok elektronikus tárhelyére a gépjárműadóval kapcsolatos értesítések, határozatok a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV). Aki nem nyitja meg időben a dokumentumot, nem tudja meg, mennyit kell fizetnie március 15-éig.  A késedelem sokba kerülhet.

2022-06-04

Trianoni megemlékezés 2022.

Trianon 2022. Ünnepi megemlékezés Alsónémedin.

 

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink