Telekommunikáció

Alsónémedin három különböző telekommunikációs szolgáltatás működik:  

https://www.telekom.hu/lakossagi

https://www.vodafone.hu/magyar

https://www.yettel.hu/ 

WiFi4EU Alsónémedi területén

Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának nyertes pályázatával valósult meg a beruházás. A meglévő intézményi infrastruktúrára építve a létesítés teljes költségét az Európai Unió finanszírozta.

A település számos közösségi terén „WiFi4EU” néven egységes ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférés került biztosításra mobil eszközökről. Ilyen ingyenes internet hozzáférési pont (hotspot) van az Egészségházban, Gyermekorvosi Rendelőben, Református Egyházközségnél, Római Katolikus plébániánál, Üzletsor és Buszmegálló (Szabadság tér), Halászy károly Művelődési Ház és Könyvtárnál, Sporttelepnél, Sportcsarnokban, Gödör Játszótérnél, Játszótér (Szent István tér), Polgármesteri Hivatalban.

A fent megjelölt helyszíneken mobil eszközeikkel bármikor csatlakozhatnak a WiFi4EU azonosítójú hálózathoz, amit díjmentesen használhatnak.

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink