Kéményseprő

Magyar Kémény Kft.

Alsónémedi a Magyar Kémény Kft. Érdi Kirendeltségéhez tartozik, melynek elérhetőségei az alábbiak:

Telephely: 2030 Érd , Diósdi u. 32/a.
Tel.: 06-70-338-9923
E-mail: erd@magyarkemeny.hu
Telefon: 1818
Honlap: http://www.kemenygyarto.hu/

A Magyar Kémény Kft. munkatársa kérésére ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kéményseprő-ipari közszolgáltatást (az égéstermék elvezetők időszakos ellenőrzését és tisztítását) érintő változás a 2014. évhez képest nem történt sem a feladatot ellátó személyében (Müller Lajos, tel: 0630/927-4541), sem a közszolgáltatás díjában, azaz nem lett ingyenes a szolgáltatás.

DÍJTÁBLÁZAT LETÖLTÉSE

Értesítjük, hogy az 2012.évi XC. törvény és a 347/2012. (XII.11.) Korm. rendelete, valamint a 63/2012. (XII.11.) BM rendelete értelmében előírt kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás körébe tartozó feladatokat – a települési Önkormányzat közigazgatási határain belül –a Magyar Kémény Kft. alkalmazottjai látják el. Az Önök települését kollegáink 2016. január 01. és december 31. között keresik fel.  A társaságunk alkalmazásában álló dolgozóink névre szóló megbízólevéllel rendelkeznek.

Magyar Kémény Kft.
7400 Kaposvár, Petőfi tér 1.

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink