A vízrendszeren nyomásproblémák léphetnek fel!

2022-03-14 | Önkormányzat

Tisztelt Fogyasztó!

 

A Daköv Kft. Dabasi Üzemigazgatóság Alsónémedi Üzemegysége nevében értesítem a fogyasztókat az 1-es kútszivattyúnk meghibásodott, a vízrendszeren nyomásproblémák léphetnek fel. A szivattyú cseréjét csak az ünnep után tudjuk megoldani.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Szabó László

Alsónémedi Üzemegységvezető Daköv Kft.

Kapcsolódó hírek

2022-02-22

KORMÁNYABLAK BUSZ ÉRKEZIK ALSÓNÉMEDIRE

Házhoz visszük az ügyintézést! Intézhető ügyek: Veszélyhelyzet alatt lejáró személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés; Általános tájékoztatás (pl.: otthon- felújítási támogatás, védettségi igazolvány); Általános kérelem átvétele (pl.: családtámogatás, nyugdíjbiztosítás, egészségbiztosítás, EESZT)

2022-08-04

Meghívó

Szent István napi ünnepség!

2022-01-31

JÉGPÁLYA SZÜLETETT ALSÓNÉMEDIN

Tekintse meg a jégpályáról készült videót is!

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink