Alsónémedi legszebb kertje és legszebb konyhakertje pályázat 2022

2022-05-27 | Önkormányzat

A pályázatra azon tulajdonosok jelentkezhetnek, akik saját maguk művelik kertjüket, nem kertész vagy kertészeti cég tarja rendben ingatlanukat. Jelentkezni egy kertről készített fényképpel, pontos cím, valós telefonszám, és tulajdonos megnevezésével lehet személyesen ügyfélszolgálatunkon, vagy emailben a kertem@alsonemedi.hu címen.

Jelentkezési határidő: 2022.07.31.

 

PLAKÁT LETÖLTÉSE

Kapcsolódó hírek

2022-02-07

Növényápolási munkálatok a platánfákon

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az 5. sz. főút menti platánfákon a közút kezelői feladatait ellátó Magyar Közút NZrt. megbízásából a Garden Fasorfenntartó Kft. végez növényápolási munkálatokat, melyek a fák ifjítására, élettartamuk meghosszabbítására, illetve a közúton közlekedőkre esetlegesen veszélyes elszáradt, korhadt ágak szakszerű eltávolítására irányulnak.

2022-02-21

„VIRÁGZÓ NÉMEDI” PROGRAM 2022

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy virág igénylésére már nincs lehetőség!

2022-07-13

Családi nap 2022.07.02

Videó és képek itt érhetőek el. 

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink