Februárban is Oltási Akciónapok a gyáli Városi Egészségügyi Központban

2022-02-09 | Önkormányzat

Februárban minden héten csütörtökön és pénteken 14-18 óra között, szombaton 10-18 óra között lehet felvenni – előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval – az oltást. Mind az oltatlanok, mind az ismétlő oltásra jelentkezők felvehetik a koronavírus elleni védőoltást. Várjuk kedves Alsónémediben lakó pácienseinket az Oltási Akciónapokon!

Negyedik oltás 18 év felettiek számára kérhető abban az esetben, ha a harmadik (ismétlő) oltástól számítottan már legalább 4 hónap eltelt és a páciens egyéb feltételekre figyelemmel is oltható. Minden esetben az orvos hoz döntést az oltás beadásáról.

5 és 11 év közötti gyermekek oltása továbbra is csak előzetes időpontfoglalással lehetséges a házi gyermekorvosoknál vagy kórházi oltópontokon.

Városi Egészségügyi Központ
címe: 2360 Gyál, József Attila u. 1.,
honlapja: www.eukozpontgyal.hu

Kapcsolódó hírek

2022-08-03

Határvadász

Legyél te is határvadász!

2022-01-31

Sportorvosi vizsgálat - tájékoztatás

2022 első félévében az eddig érvényes sportorvosi engedélyek határideje 2022 június 30-ig meghosszabbodik. A következő sportorvosi vizsgálat Alsónémedin 2022 február 26-n lesz. Fentek miatt ide csak azokat a gyerekeket várjuk, akiknek jelenleg nincs érvényes engedélye.

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink