Hulladékszállítás 2022. április 28-30. között

2022-04-27 | Önkormányzat

A DTKH Kft. a hulladékgazdálkodásban utóbbi időben jelentkező problémák megoldása érdekében jelentős átszervezést eszközöl.

Polgármester úrnak Szabó Gábor termelési  igazgató azt ígérte, hogy Alsónémedi teljes területéről 2022. április 28-án mind a kommunális, mind a szelektív hulladék elszállításra kerül, így kérjük a hulladékok ingatlan előtti elhelyezését.
Amennyiben valahol ez csütörtökön nem történne meg, úgy kérjük hagyják kint az ingatlanok előtt a kihelyezett kommunális és szelektív hulladékot és azt 2022.04.30-ig (szombatig), folyamatos gyűjtéssel, elszállítják.

Kérjük megértésüket!

 

 

Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztató levele:

"Tisztelt Polgármester Asszony / Úr!

A hulladékgazdálkodásban utóbbi időben jelentkező problémák megoldása érdekében jelentős átszervezést eszközöl Társaságunk.

Folyamatosan dolgozunk a munkaerőhiány okozta nehézségek leküzdésén, illetve - a nem megfelelő munkavégzés miatt - a minőségi munkaerő cserén. Legfontosabb számunkra, hogy a hulladékszállítás az általunk elvárt színvonalon működhessen, illetve az ügyfelek megelégedésére végezzük feladatunkat és megszüntessük az esetleges gyűjtései elmaradásokat, pótlásokat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy településükön 2022.04.30-ig szombatig, folyamatos gyűjtéssel, elszállítjuk a - közterületen maradt - begyűjtés elmaradása miatti hulladékokat.

Kérjük segítségüket a lakosság tájékoztatásában, hogy az elmaradt gyűjtésből származó hulladékfrakciókat helyezzék ki a közterületre, amennyiben azt már az ingatlanon belül helyezték el.

Bízunk benne, hogy 2022.05.02-tól hétfőtől minden elmaradás pótlásra kerül, és azt követően minden hulladéktípus az előre meghirdetett gyűjtési időpontban kerül elszállításra. A rend helyreállását követően kérjük, hogy a lakosság továbbra is a meghirdetett gyűjtési napon, csak az arra a napra vonatkozó hulladékfrakciót helyezze ki.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük. A közeljövőben keresni fogjuk Önöket, egy személyes egyeztetés lehetőségének biztosítása miatt, hogy az Önök települését érintő hulladékszállítással kapcsolatosan jelentkező esetleges anomáliákat, igényeket egyeztessük."

Kapcsolódó hírek

2022-05-23

ELMARADT HULLADÉKSZÁLLÍTÁSOK PÓTLÁSA

2022-06-02

Hulladékszállítás!

A DTKH Nonprofit Kft. legfrissebb tájékoztatója:

2022-06-15

LED csere

Ingyenes lakossági LED csere!

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink