Növényápolási munkálatok a platánfákon

2022-02-07 | Önkormányzat

Tisztelt Alsónémediek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az 5. sz. főút menti platánfákon a közút kezelői feladatait ellátó Magyar Közút NZrt. megbízásából a Garden Fasorfenntartó Kft. végez növényápolási munkálatokat, melyek a fák ifjítására, élettartamuk meghosszabbítására, illetve a közúton közlekedőkre esetlegesen veszélyes elszáradt, korhadt ágak szakszerű eltávolítására irányulnak.

Önkormányzatunk és a közútkezelő közös célja és érdeke a településünk ikonikus fasorának megóvása, szem előtt tartva a közlekedésbiztonsági szempontokat is.

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket a folyamatban lévő munkálatokkal kapcsolatban, melyek eredménye reményeink szerint hosszú távon mindenki megelégedésére fog szolgálni.

Szabóné Bán Julianna

műszaki csoportvezető

Kapcsolódó hírek

2022-06-21

Ökumenikus Piknik Alsónémedin - fotók

Ökumenikus Piknik fotók

 

2022-06-28

Ökumenikus Piknik Alsónémedin - videó

Ökumenikus Piknik Alsónémedin videó. 2022.06.18. 

 

2022-07-05

Szent Iván éj

Szent Iván éj - 2022.06.23.

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink