Polgármesteri Hivatal költözése

2022-05-24 | Önkormányzat

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az Alsónémedi Polgármesteri Hivatal előreláthatólag 2022. május 30-június 03. között költözés miatt nem tart személyes ügyfélfogadást!

 

2022. június 07-től változatlan ügyfélfogadás mellett az Alsónémedi, Fő út 66. sz. alatti új irodaépületben (a Takarékszövetkezet volt irodai része) várjuk ügyfeleinket!

 

Ügyfélfogadás:

hétfő 8-12 és 13-17:30
szerda 8-12 és 13-16
péntek 8-12 óra között

 

Megértésüket köszönjük!

 

Polgármesteri Hivatal

Kapcsolódó hírek

2022-02-07

Kedves Korcsolyázók!

Az időjárás sajnos nem kedvez a pálya működésének, emiatt február 11-én pénteken tudtok majd legközelebb korizni.

2022-05-24

Országos akció: hétvégén is intézhetőek a lejárt személyi okmányok

Országos akció: hétvégén is intézhetőek a lejárt személyi okmányok

2022-01-25

Célszerű mielőbb nyilatkozni az szja-kedvezményekről, Érkeznek az igazolások az szja-bevallási tervezet adózói ellenőrzéséhez; A tervezetek automatikusan készülnek

Aki szja-kedvezményre jogosult, annak érdemes már januárban kitöltenie az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy a munkáltatója mielőbb figyelembe vegye a munkavállalónak járó kedvezményeket. Nyilatkozni online is lehet, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján. Változás esetén év közben új nyilatkozatot kell tenni vagy a korábbit vissza kell vonni.

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink