Tájékoztatás - Busszal közlekedők számára

2022-03-25 | Önkormányzat

Kedves Alsónémediek!

Nemrégiben elkészült a Rákóczi utca és Haraszti út kereszteződésében az új buszmegálló. Szeretnénk tájékoztatni azokat, akik ezt a buszmegállót használják, hogy a buszmegálló jelenlegi használati rendje nem a végleges kialakítást tükrözi. Két lépés szükséges az átmeneti állapot megszüntetéséhez. Egyrészt a buszmegállóban lévő villanyoszlop áthelyezése, másrészt a menetrend jelző tábla áthelyezése. A két lépés szoros összefüggésben van egymással, ugyanis a VOLÁN busztársaság csak akkor járul hozzá a busz menetrendet jelző tábla áthelyezéséhez az aszfaltos járdaszigethez, ha abból kikerül a villanyoszlop. Mindaddig sajnos a menetrend tábla a murvás átjáróba kell, hogy maradjon, mert az önkormányzat saját hatáskörben nem helyezhet át ilyen jellegű közlekedési táblákat, csak ha a fent említett előfeltételek teljesülnek.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a lakosságot, hogy az Önkormányzat mind a VOLÁN busztársasággal, mind az ELMŰ közműszolgáltatóval együttműködve megtette a feni helyzet megoldásához szükséges lépéseket.

Az átmeneti állapotok fennállása alatt, a saját biztonságuk érdekében kérem ügyeljenek a buszmegálló körültekintő használatára!

Megértő türelmüket ezúton is köszönjük!

Alsónémedi Nagyközség Önkormányzata

Kapcsolódó hírek

2022-05-18

Tájékoztatás 5201 Alsónémedi-Dunaharaszti összekötő út burkolatfelújítási munkáról

2022-05-12

M3-as metró felújítása – Budapest, Népliget autóbusz-állomás tájékoztatás

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a BKK információi alapján 2022. május 14-én utolsó szakaszába lép az M3-as metró felújítása, mely által településüket érintő – Budapest, Népliget autóbusz-állomásig közlekedő – járataink a továbbiakban minden időszakban a Népligetben biztosítják majd a közvetlen metrócsatlakozást. A változásról szóló tájékoztatás az alábbi hivatkozás alatt érhető el honlapunkon: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/38705

VOLÁNBUSZ Zrt. Forgalmi és Kereskedelmi Főigazgatóság

Hírarchívum

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink