Dr. Szegedi Anett - fogorvos bemutatkozása

2003 -ban végeztem a debreceni Egyetem, Fogorvostudományi karán.

2003-2005-ig rezidensként Nyírtelek városának vegyes fogászati körzetét láttam el. 2005-ben szakvizsgáztam Fog-és Szájbetegségek szakorvosaként Debrecenben. 2005-2008-ig Üllő városának felnőtt és gyermek fogászatát láttam el, ezzel párhuzamosan az Istenhegyi Klinika fogászati osztályán is dolgoztam. 

2008 júniusától – jelenleg is – Alsónémedi nagyközség vegyes fogászati ellátását végzem, ill. magánrendelés keretében is dolgozunk, mind a helyieknek, mind a környékbeliek ellátásával.

Munkámban maximalista vagyok, fontos az önképzés, ezért rendszeresen járok szakmai tanfolyamokra, kongresszusokra. A folyamatos szakmai kihívások, a mindig változó feladatok és a széleskörű, stabil pacientúra a mai napig motivációt ad a munkám során, melynél fontosnak tartom a bizalommal teli orvos-beteg kapcsolatot. Nélkülözhetetlen az egyéni látásmód, kiváló szépérzék, kezdeményezőképesség. Nem elég az eljárásokat, anyagokat, kezelési lehetőségeket ismerni, minden kedves páciensünknek egyénre szabottan, igényeinek, arcformájának megfelelően tervezzük a fogpótlását, korrigáljuk a mosolyát, hiszen a mosoly mindennapi életünk része, a másokkal való kommunikáció eszköze, s egyben önbizalmunk egyik fokmérője.

A legjobb gépekkel, műszerekkel, anyagokkal vagyunk felszerelve, periapicalis és panoráma röntgenünk is van. Kezeléseink sokszínűek: tömések, inlay-k, gyökérkezelések, fogkő eltávolítások, szájhigiénés eljárások, szűrések, fogfehérítés, fogpótlások (rögzített és kivehető) egyaránt megtalálhatók.

2008 óta együtt dolgozva asszisztenciámmal, Zsuzsikával (Kerekes Zsuzsanna) igyekszünk kedves pácienseink számára nyugodt, családias légkört teremteni, hogy mindenki jól érezze nálunk magát. Célunk teljes körű fogászati ellátás minden korosztály számára, a legjobb fogtechnikai hátteret biztosítva. 

Szabadidőmet a családommal töltöm, egy stresszes nap után a tökéletes kikapcsolódást egy jó könyv jelenti számomra. A mindennapi életem fontos része a sport.

 

Kérjük telefonon egyeztessen időpontot!

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink