Bemutatkozás: Hunyadi Anna - Alsónémedi II. körzet területi, illetve iskolai védőnője

Elérhetőség: +36/30-222-1915

Hunyadi Anna 2019. márciusa óta vagyok Alsónémedi II. körzet területi, illetve iskolai védőnője. Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Főiskolai Karán végeztem. Szülővárosomban Baján kezdtem védőnői pályafutásomat, majd felköltözve Budapestre többször elhagytam a védőnői pályát, de újra és újra visszatértem. Más területen is szerettem dolgozni, és megálltam a helyem, mégis úgy érzem védőnőként vagyok a legönazonosabb. 

Szeretnék segíteni a ránk zúduló internetes és egyéb információáradatban esetlegesen elvesző, vagy kiigazodni nem tudó kismamáknak és anyukáknak, a gondozási, táplálási, nevelési, mozgásfejlődési és más problémák megoldásában. Szeretem a természetes gyógymódokat, és hiszek a lélek gyógyító erejében.

Jelenleg Dunaharasztiban élek családommal, akik az első helyet töltik be az életemben.

Polgármesteri
köszöntő

Érték a család. A becsületes munka, aminek van gyümölcse. Érték egy boldog pillanat, egy nyugodt este a barátokkal, nagy beszélgetés az idősebb generációval – akik persze még több értéket éltek már meg. Szeretem a hagyományokat. Az adott szó értékét és a közösség erejét. A fejlődés pedig csak úgy lehetséges, ha együtt akarjuk. Ha hiszünk abban, hogy az összefogásnak ereje van. És persze később mi adhatjuk majd tovább ezeket az értékeket azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyerekeinknek. Tovább ⟫


Dr. Tüske Zoltán

Polgármester

Eseménynaptár

Nézze meg aktuális és múltbéi eseményeinket.
 

Településünk

Önkormányzat

Intézmények

Értékeink